< НАЗАД

Кличко: Канада обіцяє гуманітарну допомогу, спорядження і засоби захисту та навчання наших військових

07.02.2015

“Сьогодні нам потрібна допомога в навчанні в академіях Канади молодих українським офіцерів, які потім увійдуть до керівного складу збройних сил України,  – підкреслив Кличко. – Також цікавою і важливою була б допомога у підготовці офіцерів і молодшого командного складу на базі спецпідрозділів збройних сил Канади. Ми вдячні Канаді за ту допомогу і підтримку, яку вона надає сьогодні Україні”, – сказав Віталій Кличко.

Міністр Ніколсон запевнив, що позиції Канади незмінні – Україна має бути цілісною і незалежною державою. А Канада готова підтримувати Україну скільки буде потрібно. І, зокрема, пообіцяв допомогу щодо навчання і підготовки українських військових в академіях Канади.

В рамках Мюнхенської конференції Віталій Кличко зустрінеться також з сенаторам Маккейном, виступить на акції на підтримку миру в Україні, яку влаштовують у Мюнхені закордонні українці, виступить на панелі “Боротьба проти державної вразливості та помилок: вимір корупції” з маршалком Сейму Польщі Радославом Сікорським та Президентом Естонії Тоомасом Гендріком Ільвесом.