< НАЗАД

Кличко: До реформ у столиці дуже важливо залучати молодь

19.05.2014

“Я готовий до співпраці з молоддю. Потрібно залучати молодих людей в якості радників, стажерів, які мають свою візію і які хочуть працювати. Але для них потрібно створити відповідні умови, насамперед гідну зарплату”, – зазначив Віталій Кличко.

Він закликав студентів приєднуватися до своєї команди, а також активно відстоювати свою громадянську позицію, зокрема 25 травня обов’язково прийти на виборчі дільниці і проголосувати. “Від голосу кожного з вас залежить не тільки ваше майбутнє, а й майбутнє нашої держави. Не будьте байдужими.  Студенти завжди активні, але коли приходять вибори, то знаходяться якісь причини – чи черги довгі,чи погода гарна,-пожартував Кличко.- Але сьогодні як ніколи важливо прийти на виборчі дільниці і віддати свій голос, щоби якомога швидше  стабілізувати ситуацію в  країні”, – підкреслив лідер “УДАРу”.

Відповідаючи на запитання, що робити студентам, які навчаються в Києві, але приїхали з Криму, Кличко відзначив: “Головне – добре навчатися, отримати знання і старатися бути кращим у своїй сфері. Якщо ви професіонал, ви зможете свої знання застосувати всюди – в Криму, в Києві, у будь-якому місті України і навіть Європи чи США”, – сказав політик.

На зустріч Віталія Кличка зі студентами завітала і випускниця КПІ Анастасія  Дмитрук, чий вірш про ментальну різницю між українцями і росіянами  “Никогда мы не будем братьями” став одним із символів Майдану. Вона прочитала свої вірші і презентувала  лідеру “УДАРу” свою першу збірку поезій. У відповідь Кличко подякував дівчині за активну громадянську позицію і подарував їй квіти.