< НАЗАД

Кличко разом з киянами вшанував пам’ять жертв політичних репресій

18.05.2014

«Сьогодні трагічний день – день пам’яті жертв політичних репресій та 70-а річниця депортації кримськотатарського народу. Ключовим завданням для кожного політика, який іде у владу, є те, щоб політичних репресій в Україні більше не було, щоб держава стала справді демократичною і європейською. Ми маємо зробити все, щоб у нашій країні були мир, спокій і впевненість у завтрашньому дні», – наголосив Кличко.

За словами лідера «УДАРу», сьогодні головною метою політиків має стати збереження територіальної цілісності та незалежності України. «Від виборів Президента 25 травня залежить дуже багато. Новообрана легітимна влада стабілізує ситуацію в Україні», – зазначив Кличко.

Він підкреслив, що президентські вибори повинні пройшли в один тур та закликав киян не бути байдужими і прийти на виборчі дільниці 25 травня. «В Україні певні сили мріють про реванш та зацікавлені у поглибленні кризи та зриві виборів. Другий тур – це ще три тижні нестабільності в умовах, коли кожного дня гинуть люди», – відзначив Віталій Кличко.