< НАЗАД

Кличко: Необхідно терміново відновити інфраструктуру Рибальського острова столиці

18.05.2014

«Рибальський острів перебуває у депресивному стані. Звідси важко дістатися до центру міста, будинки району занедбані. Тому зараз необхідно відновити інфраструктуру Рибальського острова, зокрема, запустити міст, щоб налагодити транспортне сполучення. Крім того, в районі необхідно реконструювати житлові будинки та привести до ладу територію навколо них», – зазначив Кличко.

Лідер «УДАРу» наголосив, що іде у мери із командою однодумців і готовий брати на себе відповідальність за долю Києва і киян. «Ми не диванні експерти. Нас об’єднує бажання працювати, професіоналізм і моральні якості. Ми пропонуємо чіткий план реформ, який допоможе наповнити бюджет міста і втілити необхідні зміни», – відзначив Кличко.

За словами лідера «УДАРу», особливу уважу необхідно також приділити розвитку дитячого та юнацького спорту. «Кожна дитина повинна мати альтернативу вулиці, а для цього потрібно розвивати спорт. Він має бути безкоштовним, а спортивні майданчики мають бути у кожному дворі Києва», – зазначив Віталій Кличко.