< НАЗАД

Кличко зустрівся з представниками американського бізнесу в Україні

04.07.2014

«Я, як ніхто, добре розумію, що одних закликів до інвесторів недостатньо. Ми всі знаємо, що сьогодні Україна через корупцію і неефективне управління не може реалізувати свій потенціал. Тому ми будемо створювати необхідні умови, щоб економіка розвивалась і інвестиції прийшли в мicто», – наголосив Кличко.

Мер підкреслив, що першочерговим кроком для поліпшення бізнес-клімату в столиці має стати знищення корупційних схем. “Ключова річ, яка не дає інвесторам впевнено вийти на український ринок – шалена корупція. Тому бізнесмени, які приїжджають в Україну, просто не розуміють, як тут можна працювати, – відзначив Віталій Кличко. – Моє завдання як мера – зробити так, щоб кожен інвестор відчував, що його інвестиції захищені і він отримає прибуток, який заробив”.

Віталій Кличко відзначив необхідність обмiну iнформацiєю мiж владою та iноземними iнвесторами. “Я протягую руку кожному з вас. Досить розмов про потенціал, прийшов час його використовувати”, – наголосив Київський міський голова.

За словами Кличка, Київ є привабливим для інвестицій містом. «Київ – складний господарчий‎ комплекс. Тому ми зацiкавлені в приході iнвестицiй практично в усі сфери: дороги, ров’язки, інфраструктуру, комплексну перебудову занедбаних індустрiaльних майданчиків, створення комплексiв вiдпочинку, розвиток інфраструктури електронного урядування і сучасних способів спілкування громадянина і влади», – наголосив під час дискусії мер столиці.