< НАЗАД

Крикунов: У столиці необхідно відновити роботу програм соціального забезпечення киян

23.06.2014

«Київ був першим українським містом, яке започаткувало програми для малозабезпечених верств населення. Безумовно, такі програми, як «Турбота», «Здоров’я киян» та інші соціальні програми необхідно продовжувати та відновити їх повноцінну роботу», – наголосив Крикунов.

«Ударівець» зазначив, що повноцінна робота цих програм дозволить відновити забезпечення киян, які потребують соціальної допомоги.  «Ми візьмемо найкращі аспекти, які були в цих програмах і переконаємо депутатський корпус Київради відновити їх повноцінне функціонування», – відзначив депутат.

За словами Крикунова, Київ – єдине місто, де податок з прибутку фізичних осіб не залишається у бюджеті міста. «Вилучається 50-70 %. Це великі гроші, яких би цілком вистачило для фінансування програм із соціального забезпечення», – сказав «ударівець».

Депутат Київради висловив сподівання, що домовленість між Київським міським головою та Президентом буде виконана, і переважна частина цих коштів залишатиметься у бюджеті столиці. «Тоді програми будуть фінансуватися, і кияни це відчують», – зауважив Крикунов.

Депутат від «УДАРу» також повідомив, що 25 червня відбудеться перше відкрите засідання постійної комісії Київради, на якій депутати розглядатимуть заяви, що надійшли від киян стосовно надання матеріальної допомоги та субсидій.