< НАЗАД

Кличко привітав адміністраторів ЦНАПів з професійним святом

06.09.2023

Мер Києва Віталій Кличко привітав адміністраторів ЦНАПів з професійним святом. Сьогодні мережа Центрів надання адміністративних послуг у столиці складається з міського центру, 10 районних та 4 територіальних. За час воєнного стану ЦНАПи Києва надали більше 800 тисяч послуг. Про це Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Щорічно, 6 вересня відзначають своє професійне свято адміністратори ЦНАПів. Центри надання адміністративних послуг Києва після повномасштабного вторгнення росії відновили свою роботу дуже оперативно. І вже в березні 2022 року приймали мешканців та вимушених переселенців, надавали їм необхідні сервіси. В тому числі й з відновлення втрачених документів, реєстрації пошкодженого майна. За час воєнного стану ЦНАПами міста надано більше 800 тисяч послуг, – зазначив мер Києва. – На сьогодні в столиці мережа ЦНАПів складається з міського центру, 10 районних та 4 територіальних. Усі вони працюють за принципом електронної черги, з електронним документообігом, оснащені найсучаснішою технікою. До кінця року відкриємо ще 10 центрів, врахувавши інклюзивність і доступність. Оптимізуємо роботу із надання соціальних послуг, щоб якісніше надавати сервіси містянам, дбати про наших захисників та захисниць», – підкреслив Віталій Кличко.

Сьогодні команда адміністраторів ЦНАПів Києва складається близько з 400 фахівців. Мер столиці подякував кожному з них за роботу, за професіоналізм і допомогу людям.