< НАЗАД

Кличко: Я переконав чимало іноземних кампаній вкладати гроші в Україну

24.06.2014
“Я переконав багато компаній вкладати в Україну, в Київ. Для них гарантії Кличка важать дуже багато, – зазначив мер Києва. –  Вже проведені переговори щодо Київського метро. Щоби воно повернулося до нормального функціонування, нам потрібно відремонтувати вагони та рухомий склад, який на 90% зношений”. 
 
Він відзначив, що протягом найближчих місяців Київське метро отримає 90 відремонтованих вагонів, які до того ж на 25% економитимуть електроенергію.  
 
“Ми працюємо з іноземними компаніями, щоби у Києві була якісна вода. Ми повинні відійти від застарілих технологій і впроваджувати сучасні, щоби воду з-під крану можна було пити”, – наголосив Київський міський голова. 
 
Віталій Кличко також впевнений, що підписання Угоди з ЄС дасть перспективи для розвитку Києва. Кличко наголосив, що Угода дасть можливість для притоку інвестицій.
 
Мер зазначив, що бізнес боїться інвестувати в розвиток столиці, оскільки немає чітких і зрозумілих правил гри. “Наше завдання – забезпечити відкриті та прозорі правила. Наше завдання –  залучити якомога більше інвестицій до Києва. Наступного тижня я їду до Мюнхена на велику конференцію міст-побратимів, де буду звертатись до бізнесу інвестувати в Київ. Я є гарантом цих інвестицій”, – сказав Київський міський голова.