< НАЗАД

Кличко: Через неготовність сесійної зали, засідання Київради поки відбуватимуться в приміщенні Київської обласної ради

24.06.2014
Він зауважив, що наразі повністю знищена система для голосування в сесійній залі, поламані стільці та столи в президії залу для голосувань, зруйнована система комунікації, вентиляції, кабельного забезпечення. “Подивіться, є навіть відбитки від пострілів. Нам сказали, що в залі також були вибухи гранат”, – наголосив Кличко.  
 
Мер столиці висловив сподівання, що відремонтувати сесійну залу вдасться в короткі терміни. “Столичні депутати повинні повернутися до своєї зали для голосувань. Ми вдячні облраді, що нам дали можливість проводити засідання в її приміщенні”, – сказав він. Віталій Кличко додав, що головні проблеми -це ремонт серверної, комунікацій та системи для голосування. 
 
Кличко зауважив , що за підрахунками на відновлення системи для голосування потрібно 11 млн. грн. “Ми розглядаємо всі пропозиції, звернулися до відомих світових кампаній і найближчим часом вирішимо це питання, щоб система була сучасною та технологічною”,- сказав мер столиці. Віталій Кличко запевнив, що система для голосування буде публічно презентована.