< НАЗАД

Кличко вручив подяки і премії лікарям, які врятували хворих під час пожежі у хоспісі

01.04.2015
“Ми зараз перебуваємо в одному з київських хоспісів, де декілька тижнів тому відбулися трагічні події: у будівлі сталася пожежа, на жаль, одна людина загинула. Але, незважаючи на складні умови, ці лікарі, які зараз тут з нами – це справжні герої, завдяки зусиллям яких постраждалих практично не було. Вони винесли з палаючої будівлі пацієнтів, які не можуть пересуватися, і врятували їм життя”, – зазначив Віталій Кличко.
 
Мер подякував кожному працівнику медзакладу за професіоналізм і мужність та вручив грамоти. “І ми ухвалили рішення, що кожен з вас також отримає премію у розмірі 2 тис грн. Ви врятували життя багатьох пацієнтів, хто потрапив у таку критичну ситуацію”, – відзначив мер, звертаючись до лікарів-рятівників.
 
Київський міський голова також дав доручення профільному заступнику Михайлу Радуцькому віднайти кошти, щоби після пожежі будівля хоспісу була відремонтована. 
 
Мер Києва подякував всім лікарям, які працюють у хоспісі у дуже складних умовах. “Ми розуміємо складні фінансові умови, в яких ви працюєте. І хочу подякувати кожному з вас за ту щоденну важку працю і сили, які ви вкладаєте, щоби допомогти, зокрема тим людям, які в дуже важкому стані, які не можуть самостійно пересуватися, самотнім, які окрім вашої турботи не мають підтримки і допомоги”, – сказав Віталій Кличко.