< НАЗАД

Кличко: Консолідація зусиль політиків допоможе стабілізувати ситуацію в країні

23.04.2014

“Ми об’єднали зусилля з командою Петра Порошенка. Ми йдемо разом на вибори. Я підтримав Петра Порошенка на виборах Президента. Він підтримує мене на виборах мера Києва. Ми маємо шанси вже в першому турі президентських виборів і на виборах мера отримати перемогу, щоби якомога швидше розпочати реформи і стабілізувати ситуацію в Києві і в країні. Я впевнений, ми зможемо показати нову якість політики”, – зазначив Віталій Кличко.

Він відзначив, що ключове завдання сьогодні – це боротьба з корупцією, подолавши яку можна буде розпочати необхідні країні реформи і зробити владу відкритою та підконтрольною громаді.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо доцільності об’єднання посад мера Києва і голови КМДА, Кличко відзначив, що це необхідно зробити, “адже всі кияни очікують від мера, що він буде реалізовувати свої функції, свою програму і плани- вирішувати проблеми доріг, ЖКГ, наповнення бюджету. Об’єднавши посади мера столиці та голови КМДА ми можемо розраховувати, що мер працюватиме ефективно і відповідально. Ми повинні зробити все, щоби відповідний законопроект був підтриманий у парламенті”, – підкреслив Кличко.