< НАЗАД

Віталія Кличка висунули кандидатом в мери Києва

23.04.2014

Віталій Кличко підкреслив, що його першочергове завдання – знищити бар’єри, які заважають столиці вільно і успішно розвиватися. “Тому перший наш пріоритет – боротьба з корупцією. Це і прозорий бюджет Києва, і звільнення корумпованих чиновників. Влада в столиці має бути підконтрольною громаді. Другий пріоритет – залучення інвестицій. Як українських, так і іноземних. Третє – спрямування бюджету Києва на потреби киян”, – зазначив Віталій Кличко.

Він відзначив, що сьогодні основна мета – зробити Київ європейським містом, яке стане прикладом для перетворення України на європейську країну.

“Ми йдемо на вибори в Києві, щоб реалізувати нашу програму. Наша мета – отримати більшість у Київраді, яка у взаємодії з нашою фракцією у Верховній Раді зможе нарешті розв’язати основі проблеми життя столиці і її мешканців. І я впевнений: зміни почнуться з Києва!” – підкреслив Віталій Кличко.

Також конференція Київської міської організації партії “УДАР” висунула кандидатів в депутати Київради за списком та в мажоритарних округах.

 

Список кандидатів у депутати Київської міської ради 
по багатомандатному виборчому округу від партії “УДАР”

 

Список кандидатів від партії “УДАР” 
в депутати Київради за мажоритарними округами