< НАЗАД

Кличко: Ми залишили безкоштовний проїзд у метро для пенсіонерів, і пільговий – для школярів і студентів

12.02.2015

“Ми зробили все, щоби захистити незахищені верстви населення і залишити компенсації. Незважаючи на те, що сьогодні Кабмін не компенсує столичному бюджету проїзд пенсіонерів, ми залишили безкоштовний проїзд для пенсіонерів. Для школярів і студентів –  залишився пільговий. Робимо все, щоби незахищені верстви населення мінімально відчули на собі здорожчання проїзду в громадському транспорті”, – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що деякі політичні сили напередодні виборів відверто спекулюють на питанні підвищення тарифів. “Політичні сили, розуміючи, що цього року будуть вибори до місцевих рад, збурюють суспільство. Зрозуміло, що ніхто не радітиме підвищенню цін. Але ми вимушені це зробити, щоби транспорт не зупинився, працював ефективно і безпечно”, – підкреслив мер Києва.

Віталій Кличко також відзначив, що сьогодні протягом трьох годин керівники Київського метрополітену і КП “Київреклама” звітували перед депутатами Київради і давали відповіді на всі їхні запитання. “Було поставлено загалом близько ста питань від різних політичних сил щодо формування і прозорості тарифів, розміщення реклами в метро. Наше завдання – щоби влада була підзвітна громаді і працювала в інтересах киян. І ми робимо все прозоро, чесно і відкрито”, – зазначив мер столиці