< НАЗАД

Кличко: Головним сигналом про те, чи виконує Росія домовленості, буде припинення вогню та відведення важкої техніки

12.02.2015

“15 лютого увесь світ побачить, як виконуються домовленості, і чого насправді прагне Росія, коли веде переговори.  Головним показником цього має стати припинення   вогню і відведення важкої техніки, – наголосив Кличко. – Сьогодні можна по-різному трактувати ці домовленості, але на цьому етапі вони Україні необхідні, щоб припинити кровопролиття. І сьогодні на владі – величезна відповідальність за подальшу долю країни. Тому в такий складний момент усі політичні сили повинні об’єднати зусилля і дати можливість та допомогти українській владі  зробити кроки для врегулювання ситуації на Сході. Адже на карті – не чиєсь особисте майбутнє, а існування незалежної української держави», – підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що в нестабільності та турбулентності в Україні сьогодні зацікавлені ті сили, які мають на меті її розвалити.

«Тому сьогодні не повинно бути протистояння, а повинна бути тяжка робота на захист територіальної цілісності і побудови сильної держави. Ми повинні відстояти суверенну європейську Україну, подолати економічні труднощі, запроваджуючи реформи, і довести, що ми – зріле суспільство в єдиній країні», – підкреслив Кличко.