< НАЗАД

На Київщині прощаються із Героєм АТО, “ударівцем” Костянтином Непопом

05.02.2015

Костянтин Непоп був добровільно мобілізований і брав участь в антитерористичній операції на Донбасі, де захищав суверенітет та територіальну цілісність України ще з червня 2014 року у складі 95-ї Житомирської високомобільної повітряно-десантної бригади. Брав участь в активній фазі АТО у районі Слов’янська та інших гарячих точках на передовій. У вересні 2014 року під час бойових дій Костянтин отримав важкі поранення, проте відразу після реабілітаційної відпустки повернувся до свого підрозділу у зоні АТО та продовжив виконувати свій військовий обов’язок.

В останні місяці Костянтин Непоп як командир відділення 95-ї аеромобільної бригади долучився до захисту Донецького аеропорту та перебував у лавах донецьких «кіборгів». 2 лютого 2015 року автомобіль, на якому рухалися українські бійці, підірвався на осколково-фугасному снаряді, внаслідок чого Костянтин трагічно загинув. 

Партія «УДАР» висловлює глибоке співчуття рідним і близьким з приводу тяжкої втрати.

«Костянтин був людиною сумлінною і чесною, справжнім громадянином і патріотом. Він відстоював інтереси людей, що обрали його депутатом, а коли знадобилося, – пішов захищати їх спокій і територіальну цілісність та незалежність нашої держави на передову. Вічна пам’ять і слава Герою», – сказав Віталій Кличко.