< НАЗАД

Кличко: У Києві комунальна снігоприбиральна техніка працює в інтенсивному режимі з 4 години ранку

05.02.2015

«Поки снігопад триває, складнощі будуть і ми робимо все, щоб їх мінімізувати. Столичні служби працюють в інтенсивному та злагодженому режимі, ситуація в місті контрольована. Я також звертаюся до водіїв не порушувати правил дорожнього руху і поводитися на дорогах обережно та коректно, аби уникнути аварійних ситуацій. Хто може утриматися від поїздки на власному авто і скористатися громадським транспортом, – краще так і зробити. Адже затори на дорогах ускладнюють і роботу снігоприбиральної техніки», – зазначив Кличко.

За словами генерального директора “Київавтодору” Володимира Жукова, на столичних вулицях працює 258 одиниць снігоприбиральної техніки автодору. «З них 238 – це снігоприбиральна та техніка з посипки доріг, а також погружчики снігу, бульдозери та вантажні авто із сумішшю для посипання доріг», – повідомив Жуков.

Він також  зазначив, що техніка працює в усіх районах міста – на мостах, шляхопроводах, естакадах. «Ми працюємо у безперервному режимі, і він збережеться до того часу, поки продовжуються інтенсивні опади в столиці», – наголосив він.

Зараз, за словами Володимира Жукова, найбільш інтенсивні роботи проходять на проспекті Бажана та Столичному шосе.

Також інспекція департаменту благоустрою столичної адміністрації з 6 години ранку фіксує діяльність комунальних служб та інших підприємств. «Департамент залучив також 48 громадських інспекторів, які складатимуть адміністративні протоколи на юридичних осіб – власників магазинів, торговельних центрів та підприємств – у випадку, якщо вони не прибиратимуть свою територію», – повідомив керівник департаменту благоустрою КМДА Дмитро Білоцерковець.