< НАЗАД

Кличко: Надання адмінпослуг киянам має стати зручним та доступним, а система послуг – працювати ефективно

14.07.2014

«Міський центр надання адмінпослуг та такі центри у районах столиці – це лише спроба надавати послуги за європейським зразком. І справа не в тому, як побудувати приміщення, а у тому, щоб створити справді ефективну систему надання послуг киянам. Наше завдання- щоб такі центри відповідали європейським критеріям – кожен повинен отримувати послугу за якомога коротший час та у найбільш ефективний спосіб», – наголосив Кличко.

Мер столиці відзначив, що система столичних центрів надання адмінпослуг поки що не працює так, як має працювати. «Кияни скаржаться, що проводять у черзі кілька годин і не мають впевненості, що отримають послугу до кінця дня. Наше завдання, щоб кожен мав можливість отримати довідку, послугу та інформацію у дуже короткий час, без тяганини і хабарів», – зауважив міський голова.

Кличко також звернув увагу, що Міський центр надання адмінпослуг, розташований на Дніпровській набережній, знаходиться далеко від центральної частини міста і киянам не завжди зручно до нього дістатися. «Було б дуже правильно, аби такий центр розміщувався у більш доступному місці у центральній частині міста, і всі служби знаходилися в одному приміщенні і працювали разом. Це наше завдання – зробити надання адмінпослуг для киян доступним і зручним, а система послуг має працювати ефективно», – наголосив Віталій Кличко.