< НАЗАД

Кличко: Сьогодні дуже важливо забезпечити якісну підготовку майбутніх військових

06.05.2014

“Я хочу привітати хлопців, які в такому юному віці одягнули військову форму. І хочу привітати ветеранів та всіх присутніх з річницею великого свята Перемоги. Ми дуже вдячні ветеранам – нашим дідам та прадідам – за подвиг, який вони вчинили. Хочу звернутися до хлопців. Найважливіше для вас – захищати Вітчизну. Готуйтесь до цього. Така підготовка вкрай важлива. Військовий – це почесна професія. Кожен з повагою ставиться до людини, яка стає на захист Вітчизни”, – відзначив Віталій Кличко.

Він розповів, що в дитинстві мріяв стати “суворівцем”, оскільки виховувався в родині військових. “Суворівцем не став, але став військовим. На сьогодні майор запасу”, – зазначив лідер “УДАРу”.

“Хочу побажати всім здоров’я, і щоби війна ніколи не повторилася на нашій землі. Від військових сьогодні, і вас – військових в майбутньому – залежить мир та спокій”, – звернувся Кличко до кадетів.    

У військовому параді взяли участь вихованці Київського військового ліцею імені Івана Богуна, ліцею-інтернату №23 Києва та інших навчальних закладів з військовою підготовкою.