< НАЗАД

Кличко: Для центру протезування, який за допомоги Берліна створюємо в Києві, залучили за один вечір від німецьких благодійників 500 тисяч євро

13.06.2024

На Благодійному вечорі для центру протезування, який столична влада за допомоги Берліна створює в Києві, залучили вчора загалом 500 тисяч євро. – З них майже 305 тисяч склали пожертви грошима. Також німецький бізнес надасть обладнання в майстерню з протезування для 5 додаткових співробітників. Про це мер столиці повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Для нашого центру протезування, який створюємо в Києві за допомоги Берліна, залучили вчора загалом 500 тисяч євро. – Майже 305 тисяч склали пожертви грошима. Плюс німецький бізнес надасть, зокрема,  обладнання в майстерню з протезування для 5 додаткових співробітників, – зазначив мер Києва. – Дякую німецьким благодійникам. А також організації “Life bridge Ukraine” та її очільниці Джанін фон Вольферсдорф, яка спільно з Асоціацією берлінських торговців і промисловців організувала благодійний вечір зі збору коштів на центр протезування. І дякую меру міста-побратима Києва – Берліна Каю Вегнеру, разом з яким ми переконували берлінських бізнесменів у важливості спільного проекту зі створення в Києві центру протезування», – написав Віталій Кличко.