< НАЗАД

Кличко привітав талановиту молодь Києва з Днем молоді та вручив премії і подяки міського голови

25.06.2021

Мер Києва Віталій Кличко привітав талановиту молодь Києва з Днем молоді. До свята Кличко вручив премії та подяки Київського міського голови найкращим представникам молоді столиці за наукові й творчі досягнення та внесок у розвиток молодіжного руху міста.

“Я радий вітати вас тут та вручити нагороди за ваші наукові, творчі досягнення та внесок у розвиток молодіжного руху столиці. І я пишаюся тим, що у нас така талановита молодь. Бо саме молодь – це активна сила будь-яких змін – в політиці та в державному управлінні, в культурі та мистецтві, в спорті і суспільному житті. Молодь має завзяття підкорювати вершини і змінювати цей світ. Генерує нові ідеї і реалізовує їх. І дуже важливо, щоб молоді, творчі і талановиті люди не покидали нашу країну, Київ. А залишалися розкривати свій потенціал і працювати тут”, – сказав Кличко.

Він зауважив, що міська влада й надалі буде створювати всі умови, щоб молодь столиці мала можливість розвиватися в своїй державі та своєму місті.

“Ви маєте великий потенціал та енергію. Бажаю вам примножувати ці ресурси! І ніколи не опускайте рук! Труднощі будуть. Але все можна подолати, якщо наполегливо йдеш до своєї мрії! Якщо віриш у себе і в свою справу. Пам’ятайте: ви – майбутнє нашого міста і нашої держави!У спіхів вам і нових вершин!” – наголосив Віталій Кличко.

Премії в 10 тисяч гривень отримали 50 молодих талановитих киян та понад 20 киян – подяки міського голови столиці.