< НАЗАД

Кличко: Я голосував за нову країну

25.05.2014
 
“Я голосував за нову країну, за стабілізацію ситуації в Україні, за реформи і  боротьбу з корупцією. Тільки тепер розпочнеться справжня робота”, – зазначив Віталій Кличко.

Відповідаючи на запитання журналістів, з яким настроєм лідер “УДАРу” виходить з виборчої дільниці, Кличко відзначив: “Настрій повинен завжди бути оптимістичним. Ми сподіваємося, що цього разу не буде фальшування, “каруселей” і волевиявлення громадян не буде викривлене. Ми повинні залишити це в минулому”.

Він також відзначив, що європейські стандарти, яких прагне країна, повинні поширитися і на процедуру голосування, оскільки сьогодні українцям на дільницях доводиться подекуди годинами чекати на свою чергу.
 
Володимир Кличко, коментуючи журналістам, яким повинен бути мер Києва, відзначив, що насамперед столичний голова має бути сучасним і відкритим, а також переймати позитивний досвід містобудування Європи і США. “Щоби кожен киянин відчував, що він дійсно живе за європейськими стандартами, як це є в Берліні чи Гамбурзі, Парижі чи Лондоні. Віталій має досвід, щоби провести зміни у місті і в країні”, – сказав Володимир Кличко.
 
Водночас Наталя Кличко зазначила, що завжди підтримуватиме чоловіка у всіх його починаннях. “Моя краща порада – поцілунок, благословення. Посмішка, добрий настрій і віра в перемогу!” – сказала дружина Віталія.