< НАЗАД

Кличко: Києву потрібна міська програма розвитку спорту, щоби діти мали можливість безкоштовно відвідувати спортивні секції

15.05.2014
 
“У Києві повинна бути міська програма розвитку спорту, щоби діти мали можливість безкоштовно відвідувати спортивні секції. У всіх районах столиці повинно бути достатньо дитячих і спортивних майданчиків”, – зазначив Віталій Кличко.
 
Він наголосив на необхідності повернення місцевого самоврядування Києву. “Краще вас самих про проблеми вашого будинку чи мікрорайону не знає ніхто. Тому киянам потрібно якнайшвидше повернути можливість вирішувати проблеми у своєму районі і контролювати владу”, – сказав Кличко.
 
Політик також закликав мешканців Подолу виконати свій громадянський обов’язок і прийти на виборчі дільниці 25 травня. “Всі повинні прийти на вибори і проголосувати. На кону – цілісність держави. Потрібно зробити все, щоби в державі був обраний  президент, а в Києві  – мер. Потрібно сформувати вертикаль влади, щоби стабілізувати ситуацію на Сході і в країні в цілому”, – відзначив лідер “УДАРу”.