< НАЗАД

Кличко: Якщо об’єктивність підрахунку голосів на виборах у Києві викликає сумніви, голоси мають бути перераховані

01.06.2014

«Якщо існують певні сумніви у чесному проведенні виборів у столиці, якщо є сумніви у об’єктивному підрахунку голосів, то ми повинні відкрито і прозоро їх перерахувати», – наголосив Кличко.

Лідер «УДАРу» зазначив, що побороти корупцію та схеми, якими користувалася колишня влада, можна шляхом публічного ухвалення рішень. «Прозорість ухвалення рішень владою виключає будь-які можливості для маніпуляцій та корупційних схем. Ми маємо уникнути помилок та розпочати роботу саме з прозорого та публічного ухвалення рішень», – зауважив він.

Кличка відзначив, що нова легітимно обрана влада столиці має забезпечити належне функціонування міста. «Столична влада повинна повернутися у приміщення мерії, а не працювати у закапелках. Це забезпечить не лише ефективну роботу мерії, а й дозволить ефективно функціонувати усій столиці», – сказав лідер «УДАРу».

За словами Віталія Кличка, першочергове завдання для влади Києва – продемонструвати результативність своєї роботи. «Найголовніше зараз – бути результативними. Ми зробимо все, аби не розчарувати тих людей, які нам повірили та пов’язують з новообраною владою свої сподівання на зміни», – наголосив Віталій Кличко.