< НАЗАД

Кличко: Активісти погодилися згорнути ще 5 наметів на Майдані Незалежності

29.05.2014
 
“Активісти готові вступити до Національної Гвардії і п’ять наметів згорнути, але за умови, що наша команда зможе відстояти інтереси України”, – сказав Кличко. Він підкреслив, що і надалі буде переконувати активістів потроху повертатися до мирного життя. “Я розумію, що деякі люди налаштовані агресивно. Але треба говорити з людьми. Я переконаний, що Київ повинен показати на власному прикладі, що ми повинні потроху повертатися до мирного життя для того, щоб реалізувати реформи”, – підкреслив політик.
 
За словами Кличка, для того, щоб реалізувати реформи в столиці, необхідно дати можливість працювати Київраді. “Але Київрада повинна працювати прозоро і це найголовніший інструмент проти корупції. Приміщення КМДА має бути звільнено.  Бо як може розвиватися місто, якщо депутати не зможуть працювати?” – сказав Віталій Кличко.   
 
Як зазначив лідер “УДАРу”, важко уявити, що барикади в Києві будуть постійно. “Деякі з активістів кажуть, що будуть знаходиться на Майдані до години “Х”. Але давайте визначемо, коли цей час настане. Київ не може бути постійно в барикадах”, – переконаний Віталій Кличко.