< НАЗАД

Віталій Кличко відвідав презентацію фільму «Бокс – мій шлях»

24.02.2015

Після перегляду короткометражної стрічки про молодих боксерів мер Києва зазначив, що мотивація – одна з головних запорук успіху не лише у спорті, а й у будь-якій справі в житті. «Необхідно ставити перед собою чітку мету і крок за кроком наближатися до неї. Перші кроки – найскладніші. Однак, необхідно щодня боротися і доводити, що ти зможеш досягнути своєї мети. Якщо ти маєш сильну мотивацію – все обов’язково реалізується», – наголосив Кличко. 

У коментарі журналістам міський голова також зазначив, що, не зважаючи на непросту ситуацію з фінансуванням, усі заплановані у Києві спортивні заходи відбудуться. «Всі заплановані заходи будуть проводитися, і ми для цього залучаємо кошти меценатів. До дня Києва ми презентуємо кілька проектів для людей, які люблять займатися спортом і ведуть здоровий спосіб життя. Розвиток спортивної інфраструктури та підтримка спортивних заходів у столиці – один з наших пріоритетів», – відзначив Віталій Кличко.

Короткометражна стрічка «Бокс – мій шлях» присвячена міжнародному турніру з боксу класу «А» на призи братів Кличків, який з 1999 року щорічно проходить у Бердичеві. Торік турнір зібрав боксерів з 4 континентів, які взяли участь у зйомках фільму. Фільм можна переглянути на офіційній веб-сторінці «Фонду Кличко».