< НАЗАД

Кияни передали валентинки Віталію Кличку

16.02.2015

Директор музею передала меру валентинки, які в рамках акції “Я люблю своє місто”, написали відвідувачі музею, переважно діти. Школярі освічувались у любові до Києва і писали меру про те, якою хочуть бачити українську столицю.

Найчастіше столичні учні писали, що очікують миру і безпеки в місті: “Я хочу, щоби місто стало чистішим і мирним”, “Я дуже хочу жити в місті, де немає корупції”, “Я хочу жити в Києві, тому що тут гарно, ви нас захищаєте і хочу, щоби моє місто було безпечним”, “Пане мер, підніміть українську столицю на світовий рівень! Я у вас вірю”, “Пане мер, дякую вам за все! Добре боріться за успіх нашого міста”.

Деякі діти зверталися до міського голови з конкретними пропозиціями. “Шановний мер, побудуй хмарочос на Борщагівці. І відкрий Макдональдс у Мінському мікрорайоні до серпня цього року. Дякую!” – написав один із школярів.

А ще діти просили Кличка не забувати про них. “Дорогий Кличко, мер міста. Бажаю Вам щастя, здоров’я. Але хочу попросити у вас одне – більше думати про нас, школярів”, – йдеться у валентинці восьмикласниці Дарини. 
 
Декому зі школярів-авторів валентинок мер подзвонив і особисто подякував за привітання.