< НАЗАД

Кличко: Насамперед земельні ділянки надаватимуться сім’ям загиблих киян-учасників АТО

11.11.2014

“З великої поваги до хлопців, які беруть участь в АТО, справжніх патріотів, ми взяли на себе зобов’язання допомогти їм. Столична влада вже звільнила їхні сім’ї від сплати комунальних послуг. Ми створили комісію щодо вивчення питання і вироблення алгоритму надання земельних ділянок. Звіт і пропозиції цієї комісії ми отримаємо на наступній сесії Київради. Немає сумнівів, що в першу чергу ми повинні виділити земельні ділянки сім’ям загиблих”, – підкреслив Віталій Кличко.  

Він відзначив, що у селищі Биківня Деснянського району київська адміністрація визначила 10 га під земельні ділянки, які може надати сім’ям загиблих в АТО киянам. Відповідне рішення має ухвалити Київрада. Також ще розглядаються ділянки біля села Троєщина.

“Ми робимо процедуру надання ділянок прозорою і публічною. Згідно з законом ми можемо виділяти земельні ділянки тільки рішенням Київради. Тут територія близько 10 га. Ми подивилися, дуже непогане місце розташування. Є інфраструктура, комунікації, поряд дорога”, – відзначив Віталій Кличко.