< НАЗАД

Кличко запросив до Києва фахівців iз Тель-Авіва, які втілили проект “Місто майбутнього”

03.11.2014

“Безпека у місті – сьогодні один з головних приорітетів для влади Києва. І досвід Ізраїлю в цьому дуже важливий. З того, що я побачив сьогодні в Тель-Авіві, ми багато що можемо застосувати у себе. І будемо працювати над цим. Адже злагоджена і технологічна робота всіх служб – головне для адекватного реагування на різні ситуації в місті”, – зазначив мер Києва після ознайомлення з системою управління надзвичайними ситуаціями в мерії Тель-Авіва.

Також Кличко запросив з Тель-Авіва фахівців, які втілили проект “Місто майбутнього” – єдине загальнодоступне інформаційне поле життєдіяльності міста. В Тель-Авіві цей проект, який розробила мерія, називають революційним. В електронній системі – доступ до інформації щодо інфраструктури міста, яка надає різні послуги і знижки мешканцям міста.

Ознайомився Кличко і з вело-проектом, яким особливо пишається мер Тель-Авіва. “Ми зробили наше місто Парижем”, – жартує Рон Хульдаі. 120 кілометрів облаштованих велодоріжок, система велопарковок, на велосипеді їздить і сам 72-річний мер Тель-Авіва.