< НАЗАД

Кличко зустрівся з мером Єрусалиму та заступником міністра внутрішніх справ Ізраїлю

02.11.2014

«Цікавими для співробітництва двох міст ми вважаємо запровадження новітніх технологій, зокрема і в управлінні містом, організації системи безпеки, освітні та політичні проекти», – підкреслив Кличко.

Мер Єрусалиму відзначив великий потенціал можливого співробітництва з Києвом. Зокрема, Нір Баркат вважає перспективними запровадження ізраїльських технологій та обмін досвідом у сфері медицини, тренінги та стажування для київських управлінців, співробітництво в галузі туризму.

Із заступником міністра внутрішніх справ Ізраїлю Фаїною Кіршенбаум Віталій Кличко обговорив внутрішню ситуацію в Україні, а також ізраїльський досвід організації системи безпеки. Фаїна Кіршенбаум зазначила, що Ізраїль сьогодні має свої розробки у сфері інформаційної безпеки та захисту інформації, та систему повного моніторингу ситуації правопорядку в містах – так звану систему «Закрите місто». Заступник міністра внутрішніх справ підкреслила, що Ізраїль готовий співпрацювати з українською столицею.

Завтра Кличко зустрінеться з мером Тель-Авіва, а також відвідає бізнес-форум з представниками бізнесових кіл Ізраїлю, де будуть представлені інвестиційні можливості Києва.