< НАЗАД

Кличко: Столичний іподром залишиться на своєму місці

20.05.2014
“Одне з наших завдань – підтримати соціально незахищених і малозабезпечених киян, а також пенсіонерів, вчителів, медиків. Неможливо жити на пенсію у тисячу грн. Неможливо навчати дітей у школі або лікуватися за півтори тисячі грн доходу на місяць. Цим групам населення повинні бути доплати і пільги”, – зазначив Віталій Кличко. 
 
Він підкреслив, що картка киянина, за якою мешканці столиці нібито повинні отримувати 30% знижки, зокрема, в комунальних аптеках, сьогодні не працює. А все через корупційні схеми. Тож Кличко наголосив, що в столиці потрібно якнайшвидше побороти корупцію і наповнити бюджет, а після цього можна буде впроваджувати реформи.
Мешканці Троєщини скаржилися лідеру “УДАРу” на транспортні проблеми, зокрема на відсутність метро і якість громадського транспорту.  Лідер “УДАРу” підкреслив, що за 1,5 роки на Троєщину можливо побудувати швидкісний трамвай, а вже в довгостроковій перспективі мешканці мікрорайону отримають і метро.  
 
Водночас жителі Голосіївського району під час зустрічі з Кличком порушили питання про загрозу знищення і забудови столичного іподрому. Політик  наголосив, що київський іподром залишиться на своєму місці. “У будь-якому сучасному місті існує іподром. Якщо ми хочемо стати європейською столицею, то в Києві потрібно не нове щось будувати, а насамперед зберегти і примножити те, що є. Я можу вам пообіцяти, що на місці столичного іподрому стоятиме іподром. І ті люди, які займаються кінним спортом, зможуть продовжити свої тренування”, – сказав Віталій Кличко.
 
Він також підкреслив, що дитячі і спортивні майданчики та стадіони повинні бути доступним для всіх киян. “Ми це робили, робимо і будемо робити”, – відзначив лідер “УДАРу”, спілкуючись з представниками Голосіївського району.