< НАЗАД

Кличко: Дуже важливо, щоби амбіції політиків не заважали країні розвиватися

10.10.2014

“Кожен з політиків має власні амбіції. І дуже важливо, щоби ці амбіції не заважали країні розвиватися. В першу чергу – інтереси держави. Мене критикували: як ви можете, як один з найрейтинговіших кандидатів в Президенти, віддати підтримку іншому кандидату? Але я розумію, що в цих складних умовах дуже важливо об’єднати зусилля і разом будувати нову державу. Сьогодні ключове гасло – єдина країна. Тільки об’єднавшись можна побудувати єдину країну”, – зазначив Віталій Кличко.

Він відзначив, що і сьогодні лунає критика, чому Віталій Кличко – лідер “УДАРу” – третьої за підтримкою на виборах 2012 року парламентської сили, підтримує водночас і інші політсили. “Я як був лідером політичної сили“УДАР”, так ним і залишаюся. Як залишається і наша політична сила”, – наголосив Кличко.

Київський міський голова відзначив, що саме “УДАР” ініціював проведення дострокових виборів Верховної Ради. “Сьогоднішній парламент не відповідає інтересам країни. Ця Верховна Рада була сформована більшістю Януковича, і депутати від Партії регіонів сьогодні на російському телебаченні поливають брудом нашу країну. Ми завжди говорили про необхідність люстрації. Ми переобрали президента, мера столиці, Київраду і повинні переобрати парламент. Потім мають пройти місцеві вибори. Ми повинні перезавантажити всю владу в країні”, – підкреслив мер Києва.