< НАЗАД

Кличко: При проведенні реформ у Києві ми будемо використовувати позитивний досвід провідних міст світу

17.05.2014
“Ми, кияни, повинні переймати кращий досвід, у Вінниці, Львова, у інших і не тільки українських, а й закордонних міст, який ми зможемо реалізувати в Києві. Я знайомий з багатьма мерами- Нью-Йорка, Берліна, Лондона, Гамбурга. Всі  вони готові допомагати”, – сказав Віталій Кличко.
 
Він відзначив, що багато  інвесторів готові вкладати в Київ кошти і створювати нові робочі місця, але за умови, що в столиці буде сприятливий бізнес-клімат з прозорими умовами і правилами. “До нас готові заходити інвестори, але коли є гарантії, коли є чіткий закон. Я зроблю все, щоби кожен киянин відчув на собі зміни – в бюджеті міста, в соціальній політиці, в житлово-комунальній і транспортній сферах. Я знаю, що виграю ці вибори і зможу провести необхідні реформи”, – підкреслив лідер “УДАРу”.
 
Кличко також відзначив, що мріє перетворити столичний Гідропарк на Діснейленд. “Я дуже хочу, щоби справжнім місцем відпочинку для киян став Гідропарк. І  туди я хочу привести Діснейленд. Щоб прийшли інвестори і зробили гарне місце відпочинку замість того безладу, який там зараз”, – зазначив політик. 
 
Віталій Кличко також відвідав черговий етап музично-екстремального турніру Kozak Challenge, що проходив на Оболонській набережній.