< НАЗАД

Кличко на Радіозаводі: Київ повинен сприяти відродженню підприємств ВПК

16.05.2014

“Я дуже радий знову сюди прийти. Більше 20 років тут не був. А колись перед армією я тут працював у 415-ому цеху. Отримав професію слюсаря-інструментальника. Сьогодні підприємства ВПК, зокрема столичні, потрібно відроджувати і давати можливість їм розвиватися,  щоби створювалися робочі місця, щоби зростало виробництво і економіка в цілому”, – зазначив Віталій Кличко.

Він оглянув цеха і музей заводу, відвідав своє колишнє робоче місце, поспілкувався з працівниками і керівництвом заводу. 

Разом з Кличком радіозавод відвідав екс-Президент Грузії Міхеїл Саакашвілі. 

Лідер “УДАРу” відзначив, що одне з ключових завдань, яке він ставить перед собою, – побороти корупцію у столиці, яка заважає розвиватися, зокрема і підприємствам ВПК.  “Адже без цього неможливо розпочати реформи. Реформи, які втілили в Грузії, – чудовой приклад боротьби з корупцією. Я радий, що сьогодні Міхеїл прийшов зі мною на цю зустріч”, – зазначив Віталій Кличко.

“Я багато років жив у Києві, призивався в армію тут неподалік, на ДВРЗ. Я не тільки люблю Україну, але і вірю в неї, і в її людей. Тут живуть найпрацьовитіші, найталановитіші, найсправедливіші люди, яких я зустрічав. У Києва – величезній потенціал. Це одне з найкращих міст світу. І те, що Кличко не пішов одразу в Президенти, а вирішив балотуватися на мера, означає, що в політику він прийшов всерйоз і надовго. Я дуже поважаю вибір Кличка і переконаний, що він буде успішним мером Києва”, – зазначив Саакашвілі.

Кличко також зустрівся з директорами ВПК підприємств Києва.