< НАЗАД

Кличко студентам: Від позиції кожного з вас багато залежить. Ваш голос може бути вирішальним

13.05.2014
“Сьогодні, коли існує загроза цілісності і незалежності нашої країни, від позиції кожного з вас багато залежить. Ваш голос може бути вирішальним, чи відбудуться зміни в країні чи ні. Тому я закликаю кожного 25 травня прийти на виборчу дільницю і зробити свій вибір. Від кожного з вас залежить майбутнє нашої країни”, – звернувся Віталій Кличко до студентів. 
Він відзначив, що його ключова задача – побудова сучасної європейської країни, де панує закон і справедливість. Кличко наголосив на важливості якісної освіти, адже молоді фахівці є рушійною силою розвитку держави. 
Відповідаючи на запитання студентів, Кличко запевнив, що ставши мером, обов’язково відновить програму стажування студентів у КМДА.
На питання, як політик планує боротися з корупцією, він зазначив: “Без подолання корупції не можна здійснити зміни. Це ключова проблема. Корупція є там, де є схеми та немає відкритості у прийнятті рішень. Потрібні прозорі правила гри, повинні бути відкриті конкурси, публічні обговорення, відповідальність за прийняття рішень”,- підкреслив лідер “УДАРу”.