< НАЗАД

Кличко почав представляти свою команду

08.05.2014
Він наголосив, що в будь-якому напрямку діяльності потрібна команда – відповідальні люди з моральними якостями, які є фахівцями своєї справи. 
 
“Одна людина не здатна зробити зміни. Сьогодні час команд, команд людей, які мають однаковий світогляд і цінності, і готові розділити з тобою відповідальність. Це -фахівці, професіонали своєї справи. Політика – це також командна гра”, – зазначив Віталій Кличко.
 
Він підкреслив, що завжди підходив до формування команди ретельно. “Ми прийшли до Верховної Ради монолітною командою – 42 депутати. Працювали в опозиції. Тепер готуємося прийти до влади і готові брати на себе відповідальність і втілювати зміни”, – відзначив Кличко.
 
Насамперед, переконаний політик, потрібно побороти корупцію і зробити владу прозорою і відкритою.  
Віталій Кличко представив відомих членів команди “УДАРу” – кандидатів в депутати Київради. “Олексій Резніков – заслужений юрист,  досвідчена і відповідальна людина, Рена Назарова – відомий журналіст,  Андрій Странніков – член нашої команди вже багато років. Це фахівці високого рівня”, – зазначив політик.
 
Лідер “УДАРу” висловив переконання,  що в майбутній  Київраді разом з іншими політичним силами вдасться реалізувати плани і ідеї, які виникнуть, зокрема, і в результаті цієї дискусії.