< НАЗАД

Кличко у Давосі: Відкритість влади є основою протидії корупції та залучення інвестицій

20.01.2016

«Ми розуміємо, що для подальшого розвитку Києва та України нам потрібні швидкі та ефективні реформи. Вони йдуть не так швидко, як хотілося б. У Києві ми впроваджуємо інноваційні технології в управлінні містом – систему Smart City. В цьому нам допомагають світові компанії. Уже, зокрема, працює електронний бюджет та сервіс онлайн-петицій, які популярні серед киян», – зазначив Кличко.

Міський голова підкреслив, що відкритість влади – головний ключ у протидії корупції. «Ми очікуємо більше інвестицій в економіку міста. Менш, ніж за два роки ми змогли залучити в столицю 1,7 млрд гривень інвестицій. Це гарний сигнал для нашого міста та країни в цілому», – підкреслив Кличко.

Мер Києва Віталій Кличко перебуватиме в Давосі 20-22 січня та братиме участь у Всесвітньому економічному форумі.

Мер Києва виступить під час дебатів «Душа міста» та інформаційної зустрічі світових економічних лідерів «Протистояння гібридним загрозам». Крім того, Кличко візьме участь в панелі «Стимулювання інновацій у містах», відвідає дискусію «Нове економічне бачення для України» та захід, який традиційно організовує американське видання Washington Post. Також Віталій Кличко візьме участь в Українському сніданку у Давосі.

Мер Києва також проведе низку двосторонніх зустрічей з представниками міжнародної спільноти.