< НАЗАД

Кличко привітав колектив Олександрівської клінічної лікарні Києва зі 140-річчям закладу

25.12.2015

“Олександрівська лікарня Києва – це один із найдавніших та найпотужніших лікувальних закладів не тільки столиці, а й усієї України. 140 років – дуже поважний вік, впродовж якого покоління науковців, лікарів, медичних сестер, молодшого медичного персоналу рятують життя і бережуть здоров’я людей”, – зазначив Віталій Кличко.

Він відзначив, що сьогодні Олександрівська лікарня –  це сучасний багатопрофільний комплекс, де працюють 48 відділень, що використовують новітні медичні технології, унікальні діагностичні та лікувальні методики. А заклад користується беззаперечним авторитетом.  

У стінах Олександрівської клінічної лікарні було народжено чимало наукових шкіл – хірургічну, терапевтичну, неврологічну, кардіологічну, школу анестезіології та реаніматології.

Водночас, підкреслив мер, найголовніше та найцінніше надбання лікарні – це люди. І подякував медперсоналу за сумлінну працю.

Впевнений, що не випадково свій день народження Олександрівська лікарня святкує напередодні найдобріших та найочікуваніших свят – Нового Року та Різдва Христового! Нехай усі ваші пацієнти повертаються додому здоровими, а у ваших оселях, дорогі медики, завжди панує мир, злагода та любов!” – зазначив Київський міський голова.