< НАЗАД

Кличко оглянув 30 нових тракторів: Ця сучасна техніка суттєво полегшить роботу двірників і більш ефективно очищатиме двори і тротуари від снігу

24.12.2015
“Ця сучасна автоматизована техніка суттєво полегшить роботу двірників. І, коли випаде сніг, більш ефективно працюватиме, щоби очистити двори і тротуари Києва”, – зазначив Віталій Кличко. 
 
Київський міський голова проїхався на одному з тракторів і відзначив, що кожен комунальний співробітник, який працюватиме на новій техніці, відчуватиме себе комфортно. Після цього мер передав ключі представникам керуючих компаній в районах.
 
“Можу сказати, що техніка якісна. Ці трактори підуть в райони, в ЖЕКи. Щоби прибиралися не тільки центральні магістралі, а також двори в кожному районі”, – підкреслив Віталій Кличко.
 
Придбання тракторів – це перше за багато років оновлення парку техніки для ЖЕКів. Для закупівлі техніки провели відкриті конкурсні торги, на яких була запропонована техніка як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва. Найбільш економічно вигідною була пропозиція товариства «Промагролізин-Україна», яка є офіційним представником Мінського тракторного заводу «Білорус» в Україні. Саме це підприємство здійснило поставку колісних тракторів “Білорус”. Ця прибиральна техніка є універсальною для комунального господарства Києва. 
 
Раніше міська влада презентувала придбану техніку для прибирання снігу на вулицях столиці.