< НАЗАД

Кличко: Завдання новообраної Київради – найближчим часом ухвалити бюджет Києва на наступний рік

01.12.2015
“Київрада сьомого скликання – вперше – ухвалила бюджет столиці, який обговорили з громадськістю. І наше з вами завдання – найближчим часом ухвалити бюджет Києва на наступний рік, – зазначив Віталій Кличко, звертаючись до депутатів. – Зараз, через сайт, активні кияни вносять свої пропозиції щодо основних напрямків, які треба посилити в бюджеті”.
 
Мер відзначив, що новообрана Київрада повинна і надалі перекривати корупційні схеми, щоб збільшувати надходження в бюджет, його видатки на потреби міста і киян. А також – звернути увагу і спрямувати зусилля, щоб Київ без потрясінь пройшов зимовий сезон.
 
“Нам і надалі доведеться розбиратися з незаконними будівництвами – болючою проблемою столиці, яка дісталася нам у спадок. Вирішувати питання будівництва нових шкіл і дитсадків, яких у Києві гостро не вистачає. Приділяти увагу розвитку освіти, культури, спорту і комфортного дозвілля у столиці. Можу сказати, що ми вступаємо в нову фазу нелегкої роботи, яку, може, й не зразу оцінять. Не кожному буде подобатися все. Але ми взяли на себе цю відповідальність!” – наголосив Київський міський голова.