< НАЗАД

Віталій Кличко разом з дружиною Наталею та братом Володимиром проголосували в другому турі виборів мера Києва

15.11.2015
За словами Кличка, головне завдання столичної влади – навести лад в місті. “Багато років в Києві гроші розкрадалися, не інвестувалися у розвиток міста, і ми бачимо до чого це призвело і в якому стані перебувала столиця”, – сказав він. Мер зауважив, що нинішня влада Києва зробила все, щоб змінити ситуацію. “Цього року ми збільшили надходження до бюджету Києва на 30 відсотків завдяки тому, що зробили процеси управління відкритими. І ті гроші, які “прилипали” до рук нечесних чиновників, зараз надходять до бюджету. І це тільки початок”, – додав мер Києва. Кличко наголосив, що ці кошти інвестуються у розвиток освіти, інфраструктури тощо. “І ми збільшуватимемо наджходження в бюджет, будемо також залучати більше інвестицій, щоб Київ став справжньою європейською столицею”, – додав він. 
 
Віталій Кличко наголосив, що у киян великі очікування і бажання змінити ситуацію дуже швидко. “Але на це потрібен час. Ми вже заклали основу від якої відштовхуватимемося надалі. У нас великі плани. Ті завдання, які стоять перед нами, ми зможемо реалізувати”, – наголосив міський голова Києва. 
 
Мер Києва також додав, що наразі, на жаль, в Києві низька явка виборців. Він пояснив це тим, що багато киян навіть не знали про проведення другого туру виборів мера, оскільки закон про місцеві вибори був змінений. “Мене після першого туру багато людей вітали з перемогою. Але я казав, що буде другий тур і нам потрібно знову прийти і проголосувати. Люди дивувалися, бо не мали такої інформації”, – підкреслив він. При цьому, наголосив Віталій Кличко, його команда робила все, щоб проінформувати людей. 
 
Коментуючи акцію Femen, яку вони влаштували на дільниці, мер Києва зазначив, що це – не більше, ніж низькопробне політичне шоу. “Дуже погано, що деякі політики замовляють такі шоу, а не піклуються про вирішення проблем киян”, – наголосив Кличко. 
 
Підтримати на виборах Віталія Кличка приїхав і брат Володимир, який наразі в тренувальному таборі в Альпах активно готується до бою з Тайсоном Ф’юрі.