< НАЗАД

Кличко: Я зможу відправити Березу в нокаут і в прямому, і в переносному сенсі

13.11.2015

Кличко зауважив, що, за словами Берези, той є кандидатом в майстри спорту з боксу. «Я можу перевірити, наскільки він відповідає цим вимогам», – пожартував мер Києва. 

Кличко пояснив, що у нього немає довіри до Берези, оскільки той неодноразово говорив неправду з того чи іншого приводу.

Що стосується того, чому він не пішов на дебати, Віталій Кличко зауважив, що сьогодні дуже багато політиканів, які вміють лише гарно говорити. «Але є гарне прислів’я – хочеш заглянути в майбутнє людини, подивись в її минуле. Що вона зробила і чого досягла. І саме тоді можна зрозуміти, чого очікувати від цієї людини в майбутньому», – сказав міський голова Києва.

Віталій Кличко також додав, що ситуацію треба змінювати не на словах, а конкретними справами. «Попри складну ситуацію, кияни вже помічають, що зміни почалися і кожного дня ми змінюємо ситуацію конкретними справами. І це тільки початок», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва також розповів, про що саме він розмовляв з Березою днями в ложі уряду в парламенті. «Декілька днів тому була толока і мені дали дерево – березу, сказали, що треба її посадити. А я відповів, що березу саджають навесні. Восени ж ми можемо клен посадити чи якесь інше дерево. З цього жарту ми і сміялися», – сказав Кличко.