< НАЗАД

Кличко відкрив оновлений зал боксу ДЮСШ “Ринг”: Такі спортивні секції – це стандарт сучасного європейського міста

11.11.2015

“Ми виділили кошти на капітальний ремонт фасаду та внутрішніх приміщень ДЮСШ „Ринг”. І я радію, що у вас тепер такий новий сучасний світлий просторий зал. Зараз тут займається 200 дітей. Сподіваюсь, тут кожен зможе з комфортом тренуватися і реалізувати свою мрію”, – зазначив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що такі сучасні спортивні зали повинні бути в кожному районі Києва, оскільки це – альтернатива негативу, який пропонує вулиця. “Наша задача – створити умови, щоби заохотити дітей займатися спортом, щоби вони розвивалися і росли сильними і здоровими. Тому ми відкриваємо нові спортивні зали, спортивні майданчики і робимо все для відновлення і розвитку спортивної інфраструктури”, – наголосив Київський міський голова.

Мер закликав дітей мріяти і наполегливо працювати. “Головне – не сила м’язів, а сила духу. І в спорті, і в житті. Тоді ви зможете досягти всіх цілей”, – звернувся Віталій Кличко до вихованців ДЮСШ.

“Ми з братом мріяли стати чемпіонами України з боксу і стали. Ми мріяли  вибороти Олімпійську медаль і вибороли. Ми мріяли зібрати всі чемпіонські пояси, які існують у боксі, і зібрали. І сьогодні я мрію, що Київ стане сучасним європейським містом і ми робимо все, щоби Київ таким став. І такі сучасні секції – це стандарт європейського міста”, – зазначив Віталій Кличко.

Мер побажав вихованцям ДЮСШ здоров’я, успіхів і перемог.