< НАЗАД

Кличко відвідав міський шпиталь інвалідів та ветеранів Другої Світової і привітав ветеранів з річницею визволення України та Києва від фашистських загарбників

06.11.2015

«Ви не з розповідей знаєте, що таке війна. Я дякую вам за ваш подвиг, за вашу життєву стійкість, дух. Ви сьогодні є прикладом того, як ці риси допомагають перемагати. Кожен з вас з висоти життєвого досвіту та пережитих днів Другої Світової має розповісти молоді, наскільки важливим є мир», – наголосив мер. 

Кличко зазначив, що кожен ветеран, який віддав своє здоров’я за мир, повинен мати не лише повагу, а й гідну підтримку від влади. «Саме тому у Києві сьогодні найдешевший соціальний хліб, 10 найменувань ліків – у першу чергу для лікування серцево-судинних захворювань – ви можете придбати зі знижкою до 70%, і ми поставили для себе мету розширити цей перелік до 200 найменувань. Ми зберегли безкоштовний проїзд пенсіонерам і надаємо соціальну допомогу пенсіонерам і ветеранам, розуміючи, наскільки це для вас важливо», – підкреслив мер. 

Кличко  також зазначив, що у шпиталі пройшли реабілітацію близько 300 бійців АТО. «Це молоді люди, які, так само як і ви колись, пішли захищати свою країну від агресора, який боїться і не хоче, щоб Україна стала розвинутою європейською державою», – сказав мер. 

Столична влада і надалі робитиме все, щоби полегшити життя столичних ветеранів і літніх людей і зробити його більш комфортним, забезпечуватиме необхідні умови для їх лікування, наголосив у коментарі журналістам Віталій Кличко.