< НАЗАД

Кличко львівським студентам: Ви найактивніші і небайдужі. І від вас залежить майбутнє країни

20.10.2015

“Ви – найактивніші і небайдужі. І від вас залежить майбутнє країни, як вона змінюватиметься, наскільки буде успішною і європейською, – звернувся до студентів Кличко. – Головне – виявляти ініціативу, не боятися брати на себе відповідальність і усвідомлювати, що від тебе особисто багато чого залежить. Саме цим ми керуємося сьогодні, втілюючи зміни в Києві. Ті зміни, які потрібні не тільки столиці, а й усій країні”, – підкреслив Віталій Кличко.

Також він зазначив, що приїхав підтримати народного депутата від “УДАРу” Оксану Юринець, яка балотується в мери Львова.

В коментарі журналістам Юринець відзначила, що Львову є що переймати у Києва. “Сьогодні чимало львівських політиків готові спиратися на успіх нашої команди в столиці. Бо львів’яни запитують: а чому в нас немає безкоштовного проїзду для пільговиків, ліків зі знижками, соціального хліба, чому немає “Картки львів’янина”, відкритого електронного бюджету міста? А Київ це все впровадив. І ми хочемо зробити так у Львові”, – підкреслила Юринець.

Віталій Кличко запевнив, що столиця готова поділитися досвідом і допомогти у впровадженні змін, які вже втілені в Києві. А також повідомив, що невдовзі у Київ прибудуть 7 трамваїв, які столиця замовила у львівського “Електрона”.