< НАЗАД

Кличко: Наше завдання – сформувати відповідальні команди на місцях і конкретними справами вирішити реальні проблеми регіонів

16.09.2015
“Головне завдання нашої об’єднаної політичної сили –  зберегти країну, забезпечити її єдність та створити умови для  подальшого розвитку держави. Тому завдання номер один – сформувати відповідальні команди на місцях, які мають стратегію і чіткий план дій; забезпечити вирішення реальних проблем регіонів через конкретні справи; привести у владу на місцях – запросивши в команди для участі у місцевих виборах – волонтерів, учасників АТО, громадських активістів, людей, які мають авторитет, яким довіряє суспільство, які є взірцем патріотизму. Незважаючи на те, є вони членами партії чи ні”, – підкреслив Віталій Кличко.  
 
Він наголосив, що сьогодні важлива єдність громадян, суспільства з політиками, яким вони довіряють управління державою – на всіх рівнях. “У нашій команді сьогодні – прогресивні реформатори та управлінці міжнародного, всеукраїнського і регіонального рівнів: Геннадій Москаль, Міхеїл Саакашвілі, Наталя Яресько, Володимир Гройсман. А також – тисячі людей, які готові працювати і брати на себе відповідальність, щоб зберегти і змінити країну, – зазначив Віталій Кличко. – І я вдячний кожному, хто не боїться відповідальності – за свій район, своє село чи місто, за те, що він робить для своєї країни”.