< НАЗАД

Резніков: Моя мета – налагодити діалог з кожним депутатом Київради

19.06.2014

«Мені приємно, що за мене проголосували 93 депутати. Це означає, що мене підтримали не тільки ті, хто пройшов до Київради під прапорами «УДАРу», а й представники інших партій. Мало того, депутати, які не підтримали мою кандидатуру, пізніше під час дружньої розмови розповіли, що вони не мають нічого проти мене особисто, але за їх переконанням секретарем Київради мав би бути представник меншості. І я поважаю їх позицію», – наголосив Резніков.

За його словами, саме Віталію Кличку більшість киян довірили право представляти інтереси територіальної громади, на нього лягає найбільша відповідальність, отже саме йому має належати рішення, хто допомагатиме йому на окремих ділянках.

Олексій Резніков підкреслив, що його головним завданням стане налагодження діалогу між депутатами Київради. «Найкращий інструмент для налагодження стосунків – спілкування. Тому моїм обов’язком буде спілкуватися з кожним депутатом не зважаючи на те, яку партію він представляє, оскільки усіх нас обрали кияни», – наголосив секретар.

Він підкреслив, що принципи, які заявлені київським міським головою – прозорість, чесність, відкритість і законність, саме тому жодного прихованого рішення у Київраді цього скликання не буде. «Коли обговорювалася моя кандидатура, депутатам було цікаво, наскільки я можу бути залежним від різних чинників – спокуси отримати хабарі, від бажання використати адміністративний тиск, або від політичних аспектів. Ініціатива Віталія Кличка запропонувати мою кандидатуру була зумовлена тим, що я повністю незаангажований та незалежний. Хоча я є симпатиком «УДАРу», але на сьогодні не є членом жодної партії. Більше того, я призупиню свій статус адвоката та вийду з адвокатського бізнесу. Таким чином, я буду залежати тільки від закону та регламенту», – задекларував Олексій Резніков.