< НАЗАД

Кличко назвав незадовільною роботу департаментів КМДА і запропонував чиновникам, неспроможним ефективно працювати, звільнятися

16.06.2014
“Я всіх вислухав. Робота всіх департаментів незадовільна. І це – оцінка киян, які кожного дня стикаються з міським господарством. Це відповідальність кожного, хто перебуває при владі, що у місті небезпечно та некомфортно жити,” – наголосив Віталій Кличко. 
 
Він порекомендував столичним чиновникам, які неспроможні ефективно виконувати свої обов’язки, вже сьогодні написати заяви про звільнення. “В іншому разі є можливість ходити на допити у прокуратуру. Корупція, безвідповідальність – це основні риси нинішньої чиновницької вертикалі, особливо в Києві”, – наголосив Віталій Кличко.
 
Він відзначив, що комісія, яку створила Київрада, перевірить законність усіх рішень, прийнятих за часи Черновецького-Попова. А всі матеріали будуть передані правоохоронцям. “Ми повернемо кошти в бюджет, а незаконно відчужену власність – громаді. Я сам прослідкую, щоб винні понесли відповідальність”, – підкреслив мер Києва.