< НАЗАД

Віталій Кличко подав документи на реєстрацію кандидатом в мери Києва

25.04.2014

“Щойно подав документи до виборчої комісії. Прогнозують, що буде зареєстровано багато конкурентів, кожен з яких представлятиме програму розвитку Києва. Але головне – це команда, яка зможе взяти на себе відповідальність і в цей непростий час реалізувати реформи, на які давно чекають люди.  Наше найголовніше завдання – реалізувати очікування киян”, – зазначив Віталій Кличко в коментарі журналістам після подачі документів.

Він відзначив, що сьогоднішні проблеми в Києві, починаючи від ЖКГ і закінчуючи дорогами,  – це результат знищення самоврядування в столиці і повне нехтування інтересами киян.

“Місто повинне бути комфортним, щоби у ньому працювало самоврядування, щоби кияни мали можливість в своєму районі і будинку впливати на події, які відбуваються. Щоби не було так, коли замість дитячого садочка чи сквера перед вікнами риють котлован і зводять незрозумілі будівлі. Влада повинна бути підзвітна громаді. Ми декларуємо прозорість і будемо це демонструвати”, – підкреслив лідер “УДАРу”.

Кличко наголосив, що у Києва великий потенціал, і всі реформи, які повинні відбуватися в країні, почнуться саме зі столиці.

“У нас є чітка програма. У нас запланована велика кількість зустрічей з мешканцями в усіх районах Києва, будемо спілкуватися з людьми, представляти нашу команду, говорити про наш план реформ”, – відзначив політик.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи можливий підкуп виборців на цих виборах, Кличко зазначив: “Гречкосії не мають перспектив. Я впевнений, що кияни навчились на помилках, які були зроблені декілька років тому, і не будуть обмінювати на гречку своє майбутнє і майбутнє свого міста”, – підкреслив лідер “УДАРу”.